Yristystietoa

Asiakaspalvelua ja huippumerkkejä

Seinäjoen Rengaskeskus Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys. Olemme täyden palvelun rengasliike, joka vastaa sekä yksityis- että ammattiautoilijoiden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaat, erikoisvanteet, MP-renkaat, raskaankaluston renkaat, ajokoneiden renkaat sekä alustasarjat.

Meiltä et löydä pelkästään uusia renkaita. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaan renkaiden asennus, renkaiden korjaus sekä renkaiden kausisäilytys eli rengashotellipalvelu. Palvelumme on tarkastettu Michelin- Quality Dealer laatujärjestelmän mukaisesti. Tämä tarkoittaa että asiakkaan vastaanottaa ammattimainen ja osaava henkilökunta, joilla on oikeat työvälineet renkaisiin liittyvien palveluiden suorittamiseksi. Työllemme annamme aina yhden (1) kuukauden takuun. Yrityksemme on osakas Full Fit Team Oy:ssä ja kuulumme Point-S ketjuun.

Uusien renkaiden ja vanteiden vaihdossa tulee huomioida monta seikkaa, aina rengasvalinnasta vanteiden asennukseen saakka. Autamme sinua valitsemaan autoosi sopivan vanteen sekä rengasvaihtoehdon ja opastamme niiden kunnossapitoon ja huoltamiseen liittyvissä asioissa.

Asiakkaillemme varatussa rauhallisessa ja valoisassa konttorissamme viihdyt asennuksen ajan. Odottaessasi voit nauttia vaikka kupillisen tuoretta kahvia.

Full Fit Team Oy ja Point-S Finland

Full Fit Team Oy on 15 itsenäisen rengasliikkeen omistama kehitys- ja hankintayhtiö.Yritys on perustettu 1999 ja yhtiöllä on tällä hetkellä 15 osakasyritystä ympäri suomea. Osakasyrityksillä on 28 toimipaikkaa ja 5 hyötyajoneuvojen renkaiden pinnoituslaitosta. Full Fit Team Oy liittyi 09.09.2009 kansainväliseen Point S- rengasketjuun, joka toimii tällä hetkellä 27 eri maassa, yli 3000 toimipisteessä ja yli 1600 itsenäisen rengasyrittäjän voimin. Point S on maailman suurin rengasketju. Suomessa Full Fit Team- ketjunimestä luovuttiin liittymisen yhteydessä ja markkinointinimeksi tuli Point S Finland.

Full Fit Team Oy:n tehtävänä on toimia jäsenyritystensä yhteisten hankintojen koordinaattorina sekä tuottaa jäsenyrityksilleen mm. koulutuspalveluja. Suurten yhteisostojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maan parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Full Fit Team Oy:n jäsenyrityksissä voit asioida siisteissä ja nykyaikaisissa tiloissa, joissa sinua palvelee koulutettu henkilökunta.

Useimmista jäsenyrityksistämme saat täyden palvelun autoosi kaikissa renkaisiin ja alumiinivanteisiin liittyvissä tarpeissasi. Lisäksi liikkeemme palvelevat sinua renkaiden kausisäilytyksiin liittyen tarjoamalla kattavat rengashotellipalvelut. Osassa liikkeitämme myös aurauskulmien säädöt.

Full Fit Team Oy:n yhteistyökumppaneina jäsenyritysten lisäksi on rengasalan suurimmat maahantuojat, mikä takaa laadukkaat ja tunnetut tuotteet. Vuonna 2009 aloitetun kansainvälisen Point S- ketjuyhteistyön myötä voimme tarjota kilpailukykyisempää kuluttajahinnoittelua uusien huippuostosopimusten kautta.

Full Fit Team Oy:n toimitusjohtaja on Marko Saarenpää.

Tervetuloa rengaskaupoille.

Yhteystiedot

Seinäjoen Rengaskeskus

Päivölänkatu 32-34
60120 Seinäjoki
+358207900880+358207900880
zllagv@eratnfxrfxhf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17:00, Perjantaina 5.1.18 poikkeuksellisesti 8-15
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu