Kuorma-auton renkaat

Henkilökunta Seinäjoen Rengaskeskuksessa on sinua varten. Meiltä löytyy laaja valikoima kuorma-auton renkaita erilaisiin tarpeisiin. Raskaiden renkaiden erikoisosaajamme on Pasi. Ota rohkeasti yhteyttä Pasiin tai tule käymään.

Uudet kuorma-auton renkaat

Valikoimiimme kuuluu muunmuassa Yokohama, Michelin ja Bridgestone. Kysy myös muita merkkejä.

Pinnoitetut kuorma-auton renkaat

Tarjoamme  Ringtread  runkoineen pinnoitettuja renkaita sekä asiakaspinnoituksia. Yhteistyökumppanimme pinnoituksissa on Lujakumi Oy. 

Ringtread -pinnoitusjärjestelmä

 Ringtread  on ainoa pinnoitusjärjestelmä, joka tarjoaa pyöreän, muotoon valetun ja saumattoman pintakumin. Tällä teknologialla valmistetut renkaat eroavat täysin muista pinnoitustuotteista ja ne yltävät korkealaatuisten uusien renkaiden suorituskykyyn ja luotettavuuteen.  Ringtread  pinnoitusjärjestelmässä käytetään saumattomia, esivulkanoituja pintakumirenkaita, jotka kiinnitetään rengasrunkoon ilman jännitettä tai pinnan muodonmuutosta. Menetelmä varmistaa näin parhaan suorituskyvyn aina: erinomainen vetokyky vaativissa olosuhteissa, matala vierinvastus ja tästä johtuva polttoaineen säästö sekä korkea kilometritulos. Kaikki tämä tuotteen lamellien ja palakuvioiden paremman tarkkuuden ja suuntavakauden ansiosta.

Yhteystiedot

Seinäjoen Rengaskeskus Oy

Päivölänkatu 32-34
60120 Seinäjoki
+358207900880+358207900880
zllagv@eratnfxrfxhf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17:00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu