Henkilöauton renkaat

Henkilökunta Seinäjoen Rengaskeskuksessa on sinua varten. Meiltä löytyy laaja valikoima henkilöauton renkaita jokaisen vaatimuksiin. Tuotteisiimme kuuluu Euroopassa Continentalin valmistama Point-S ketjun oma tuote Winterstar ST ja muita tunnettuja tuotemekkejä kuten Continental, Nokian renkaat, Michelin ja Minerva renkaita.

Point-S Rengastilillä voit maksaa ostoksesi osissa
Voit hakea luoton valmiiksi täyttämällä hakemuksen netissä (klikkaa tästä). Saat luottopäätöksen 24 tunnin sisään hakemuksesta. Ennenkuin olet saanut päätöksen ei hakemus näy liikkeessämme. Mikäli hakemukseen ei ole tullut vastausta 24 tunnin sisään sen lähettämisestä ota yhteyttä meihin
Voit tulla liikkeeseemme ja teemme hakemuksen yhdessä. Tällöin saamme päätöksen heti ja ostoksen voi tehdä samantien.
Tutustu huolellisesti tiliehtoihin ennen rahoituksen hakemusta. Ostokset voi maksaa korotta ja kulutta noin 1kk päästä ostoksesta tai 3 erässä jolloin laskutetaan lisäksi 4€/kk käsittelymaksua. 12kk maksuaikavaihtoehdossa kulut ovat 4€/lasku + 35€ tilinhoitomaksua.

Resurs Bank Rahoituksesta ei tule korttia ja luotto on voimassa vain siinä yrityksessä mihin hakemus on tehty.

Alla olevasta taulukosta löydät yleisimpien rengaskokojen hinnaston. Hinta sisältää 4 rengasta, niiden asennuksen vanteelle, tasapainotuksen, alle vaihdon ja kierrätysmaksun. Vaihdon yhteydessä uusimme myös normaalit kumiventtiilit. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. 

 

Klikkaa tästä hinnastoomme 

Yhteystiedot

Seinäjoen Rengaskeskus Oy

Päivölänkatu 32-34
60120 Seinäjoki
+358207900880+358207900880
zllagv@eratnfxrfxhf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17:00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu