Palvelut

Asiakaspalvelua ja huippumerkkejä

Seinäjoen Rengaskeskus Oy on täyden palvelun rengasliike, joka vastaa sekä yksityis- että ammattiautoilijoiden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat renkaat, erikoisvanteet, MP-renkaat, raskaankaluston renkaat, ajokoneiden renkaat sekä alustasarjat.

Meiltä et löydä pelkästään uusia renkaita. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaan renkaiden asennus, renkaiden korjaus sekä renkaiden kausisäilytys eli rengashotellipalvelu. Palvelumme on tarkastettu Michelin- Quality Dealer laatujärjestelmän mukaisesti. Tämä tarkoittaa että asiakkaan vastaanottaa ammattimainen ja osaava henkilökunta, joilla on oikeat työvälineet renkaisiin liittyvien palveluiden suorittamiseksi. Työllemme annamme aina yhden (1) kuukauden takuun.

Uusien renkaiden ja vanteiden vaihdossa tulee huomioida monta seikkaa, aina rengasvalinnasta vanteiden asennukseen saakka. Autamme sinua valitsemaan autoosi sopivan vanteen sekä rengasvaihtoehdon ja opastamme niiden kunnossapitoon ja huoltamiseen liittyvissä asioissa.

Asiakkaillemme varatussa rauhallisessa ja valoisassa konttorissamme viihdyt asennuksen ajan. Odottaessasi voit nauttia vaikka kupillisen tuoretta kahvia.

Tervetuloa rengaskaupoille.

Yhteystiedot

Seinäjoen Rengaskeskus Oy

Päivölänkatu 32-34
60120 Seinäjoki
+358207900880+358207900880
zllagv@eratnfxrfxhf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17:00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu